Maksut

Seuran tilinumero on FI94 1107 3000 6683 70.

Jäsen-, harjoittelu- ja peruskurssimaksuissa käytetään viitenumeroa laskusta. Muissa tilisiirroissa tulee maksun viestikentästä käydä ilmi, kenen maksusta on kyse ja mitä maksu koskee. Esimerkiksi: PUKU 180CM, ANTTI AIKIDOKA

  • Uudet jäsenet ja peruskurssilaiset: Täyttäkää verkossa ilmoittautumislomake, niin saatte sähköpostissa viitenumerollisen laskun jäsen-, harjoittelu- ja peruskurssimaksua varten.
  • Vanhat jäsenet: Alkuvuodesta lähetetään jäsen- ja harjoittelumaksulaskut jäsenrekisterissä olevien tietojen mukaan. Lasku tulee sähköpostiin, mikäli sähköpostiosoite on tiedossa. Laskujen lähettämisestä tiedotetaan mm. tällä sivustolla. Mikäli ette ole saaneet laskua, olkaa yhteydessä jasenrekisteri (ät) hokutokai (piste) fi, niin selvitetään jäsenrekisterissä olevat tiedot.

Peruskurssimaksut 2024

Oulussa

Aikuiset 100€
Opiskelijat * 90€
Juniorit ** 60€

* Opiskelijahinnat koskevat opiskelijoita (toinen aste ja ylemmät), työttömiä, eläkeläisiä, varusmiehiä ja siviilipalvelusmiehiä.

** Juniorit ovat pääasiassa junioritreeneissä käyviä harjoittelijoita, n. 7-15v.

Perhe-alennuksella toisen (tai useamman) perheenjäsenen peruskurssimaksu puoleen hintaan normaalista. Vain yksi alennus harjoittelijaa kohden.

Peruskurssimaksu sisältää seuraavat asiat:

  • jäsen- ja harjoittelumaksu 6kk
  • kurssimuotoinen perusopetus
  • ensimmäinen vyökoe

Lisäksi peruskurssilla voidaan hankkia kimppatilauksena treenipuvut. Niiden hinnat ovat n. 50-60€ koosta riippuen.

Harjoituksissa voi käydä muutaman viikon ajan tutustumassa ilmaiseksi ennen kuin pyydämme peruskurssimaksun maksamista.

Raahe

Raahessa järjestettävien peruskurssien hinnoista saa tietoa paikallisilta vetäjiltä.

Hokutokain jäsenmaksut vuodelle 2024

Aikuiset 60e€/vuosi, 30€/6kk
Juniorit 50€/vuosi, 25€/6kk
Kannatusjäsenmaksu 15€ / vuosi

Jäsenillä on oikeus käydä harjoittelemassa kaikilla paikkakunnilla joissa seuralla on toimintaa. Vain seuran jäsenet voivat suorittaa vyöarvoja.

Harjoittelumaksu (”salimaksu”) 2024

Harjoittelumaksulla pyritään kattamaan harjoittelutilojen vuokria. Kustannukset vaihtelevat paikkakunnittain, joten harjoitusmaksutkin ovat eri paikkakunnilla erisuuruisia.

Voit käydä kokeeksi muutaman viikon harjoituksissa ilman harjoittelumaksua. Maksun voi sopimuksesta maksaa myös useammassa erässä käyttäen samaa viitenumeroa.

Oulu aikido aikuiset 220€
Oulu aikido juniorit 60€
Iaido 90€
Raahe aikuiset 100€

Maksu oikeuttaa sinut käymään kaikissa harjoituksissa. Iaidon harjoittelumaksu on tarkoitettu jäsenille jotka haluavat harjoitella vain iaidoa, tämä maksu ei oikeuta aikidoharjoituksiin. Aikidon harjoittelumaksulla voit käydä kaikissa seuran harjoituksissa lajista riippumatta.

Graduointimaksu

Vuoden 2020 alusta alkaen aikidon aikuisten 5-1. kyu vyökokeesta peritään 20€ maksu. Peruskurssin 6. kyu kuuluu kurssimaksuun.

Junioreiden vyökokeista ei peritä maksuja.

Liikuntasetelit, Virikesetelit, ePassi

Seuran jäsen-, harjoittelu- ja peruskurssimaksuja voi maksaa myös Smartumin Liikuntaseteleillä / Smartum Pay -sovelluksella, Edenredin Virikeseteleillä sekä EventBrokersin ePassilla.

Seteleiden osalta tämä toimii siten, että harjoittelijan nimellä varustetut Liikunta-/Virikeseteli tai Smartum-tilin ennakkomaksutosite toimitetaan taloudenhoitajalle joko harjoituksissa, dojon postilaatikkoon tai postitse.

Digimaksut verkossa tai mobiilisovelluksella toimivat helpommin: tee palvelussa kertamaksu maksunsaajana Aikidoseura Hokutokai haluamallasi summalla. Viestiksi voi laittaa joko viitenumeron tai vapaamuotoisen tekstin. Saamme maksuista tiedot automaattisesti.

Liikuntaedulla maksettu summa hyvitetään tai vähennetään sitten laskutuksessa. Laskulla maksettavaksi jää laskun summan ja seteleillä maksetun osuuden erotus.

Vierailijamaksut

Satunnaisilta vierailijoilta emme peri maksuja. Jos harjoittelet kanssamme vierailijana pidemmän aikaa, esim. kuukausia, pyydämme vierailuaikaa vastaavan harjoittelumaksun osuuden.

SOS-Lapsikylän Unelmista totta -harrastustuki

SOS-Lapsikylä tukee haasteellisessa elämäntilanteessa olevia perheitä lasten harrastuskustannuksissa. Harrastustukea suunnataan erityisesti niille lapsille ja nuorille (7–17 v.), joille harrastuksen aloittaminen tai sen jatkaminen ei olisi muuten mahdollista.

Harrastustuki vähentää heikoimmassa asemassa olevien perheiden lasten ja nuorten vapaa-ajan vieton eriarvoistumista ja syrjäytymistä. Tukea voidaan myöntää ohjatun ja säännöllisen harrastuksen osallistumismaksuihin. Ensisijaisesti tukea myönnetään koulukuraattorin tai perhesosiaalityöntekijän kautta tulleisiin hakemuksiin ja mahdollisuuksien mukaan myös perheen itsenäisesti tekemiin hakemuksiin. Lisätietoja harrastuesta osoitteessa: www.unelmista.fi ja unelmista@sos-lapsikyla.fi

Lisätietoja seuran maksuista

Niina Salokorpi
taloudenhoitaja (ät) hokutokai (piste) fi