2 vastausta artikkeliin “Iaidô, aloittaminen”

 1. Hokutokai Liminka, ohjaaja
  Aloitin Iaidon harjoittelun marraskuussa 2019 Helsingissä, ryhmässä, jonka jäsenet ovat ”seniori-iässä” yli 70 vuotiaita. Seuramme on Hikari ry ja ohjaajana toimii Leena Mäkinen, joka on ollut Hikarin jäsen noin 40 vuotta. Myös Hikarin ry:n pääopettaja Iaidossa on japanilainen Takada Gakudo sensei! Meidän senioiri-ryhmä harjoittelee vain pystytekniikkaa.
  Minun ja tyttäreni perheen suunnitelmissa on muuttaa Helsingistä Vieremän kunnan alueelle ehkä tänä vuonna, mikäli sopiva asunto ja työpaikat löytyy. Jos muutto toteutuu, olisi todella hienoa, jos voisin jatkaa lajin harjoittelua teidän seurassa Limingassa! Se olisi hieman lähempänä kuin Oulu. Olen nuorempana harrastanut judoa ja kendoa, mutta olen aina jostain syystä joutunut luopumaan niistä. Nyt eläkkeellä ollessani haluaisin jatkaa iaidon tiellä loppuun asti. Olen ollut kahdessa graduoinnissa: 15.12.2021 suoritin 5 kyun ja tänä vuonna 5.3.2023 3 kyun. Tulipa mieleen, että olisi mahtavaa, jos Vieremälle saataisiin perustettua uusi Hokutokai-ryhmä! Vaikka ei ole vielä varmaa tietoa toteutuuko muutto ja milloin, teki mieleni kysellä etukäteen Iaidon treenimahdollisuudesta. Haluaisin niin mielelläni jatkaa!

  Terveisin Seija Martikainen (74 ja 1/2 vuotta)
  Sähköpostiosoitteeni: seija.martikainen0@gmail.com (nimen jälkeen on numero nolla)

  1. Hei

   Iaidon harjoittelun jatkaminen on mahdollista täällä Limingassa. Saman koulukunnan iaidoa harjoittelemme Takada -sensein opetuksien mukaan.

   Tällä hetkellä ei ole vakiovuoroa Limingassa mutta sellainen varataan, kun tarve tulee. Seuramme on Aikidoseura Hokutokai Ry ja toimisteet iaidossa ovat Oulu ja Liminka.

   Ilmoitelkaahan muuton etenemisestä ja varmistumisesta niin ruvetaan varaamaan vuoroa.

   -llpo Konttinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *