Jäsentiedote 1/2019

Hyvää uutta treenivuotta! Tähän tiedotteeseen on koottu seuran ajankohtaisia asioita.

Jäsen- ja harjoittelumaksut 2019

Jäsenmaksut ovat ennallaan: aikuiset 60€ ja juniorit 50€.

Harjoittelumaksuja on Oulun osalta jouduttu korottamaan hieman: aikuisten osalta 20€, junioreiden ja pelkän iaidon osalta 10€. Koko vuoden harjoittelumaksu on täten Oulussa aikuisten aikidossa 120€, junioreilla 50€ ja pelkän iaidon osalta 40€.

Raahen harjoittelumaksut ovat ennallaan: aikuiset 60€ ja juniorit 20€.

Syynä korotukselle on se, että seuran tilavuokrat Oulussa ovat nousseet viime vuosina mutta harjoittelijamäärät eivät ole kasvaneet samassa suhteessa. Edellisen kerran harjoittelumaksuja jouduttiin korottamaan vuonna 2013.

Jäsen- ja harjoittelumaksulaskut lähetetään tammikuun loppupuolella sähköpostitse niille, joiden email-osoite on jäsenrekisterissä. Jos laskua ei näy, tarkistakaa sähköpostin roskapostikansio ja jos sekään ei auta, niin ottakaa yhteys allekirjoittaneeseen, niin tarkistetaan rekisterin tiedot.

Kuten aikaisemmin, maksutapoina on tilisiirron lisäksi liikuntaetupalveluista Virikeseteli, Liikuntaseteli, ePassi ja Eazybreak.

Vuosimaksut voi myös vanhaan tapaan maksaa myös useammassa erässä. Jäsenrekisteri ei kuitenkaan taivu automaattiseen useampaan erään jakamiseen, joten tällaiset laskutoimitukset pitää tehdä käsin.

Tarkemmin maksuista: http://www.hokutokai.fi/hokutokai/maksut/

Peruskurssit keväällä 2019

Aikidon ja iaidon uudet peruskurssit Oulussa alkavat helmikuun alussa. Harjoitukset aikuisille torstaisin ja perjantaisin, junioreille sunnuntaisin.

Oulun aikidon peruskursseista tarkemmin: http://www.hokutokai.fi/2018/12/09/aikidon-peruskurssit-oulussa-kevatkaudella-2019/

Leirejä

Seuran järjestämistä leireistä tällä hetkellä tiedossa:

Hallituksen kokoonpano 2019

Hallituksen kokoonpanoon ei tullut muutoksia edelliseen vuoteen.

Syyskokouksessa valittiin puheenjohtajaksi Lauri Aalto ja hallituksen jäsenet. Hallitus piti tammikuun alkupuolella järjestäytymiskokouksen, jossa muut roolit jaettiin seuraavasti: Toiminnanjohtaja ja varapuheenjohtaja Sami Jylhä, sihteeri ja tiedotusvastaava Virveleena Enkenberg, juniorivastaavat Toni Autio ja Maria Ruotsalainen, iaidovastaavat Ilpo Konttinen ja Petri Annala. Puheenjohtaja Lauri Aalto jatkaa lisäksi taloudenhoitajan, jäsenrekisterin ja webmasteroinnin parissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *