Hokutokain syyskokous 2019

Tervetuloa Aikidoseura Hokutokai ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen.

Aika: lauantai 30.11.2019 klo 14:00
Paikka: Kamppailusali, Alasintie 3-7, Oulu

Esityslista:

 1. Toimintasuunnitelma vuodelle 2020
 2. Talousarvio vuodelle 2020 sekä jäsen-, liittymis- ja kannattajajäsenmaksujen suuruus
 3. Valitaan puheenjohtaja sekä hallitus vuodelle 2020
 4. Toiminnantarkastajien ja varahenkilöiden valinta
 5. Valokuvauskäytäntö harjoituksissa

2 vastausta artikkeliin “Hokutokain syyskokous 2019”

 1. Toimintasuunnitelma: Esityksessä ei oleellisia muutoksia vuoteen 2019.

  Talousarvio: Maksavien jäsenten määrä on laskenut ja etenkin salivuokrakulut sekä Oulussa että Raahessa ovat nousseet. Toiminnan rahoittamiseksi esitetään harjoittelumaksuja korotettaviksi kaikissa harjoittelijaryhmissä. Jäsen-, liittymis- ja kannattajajäsenamaksuihin ei esitetä muutoksia.

  Valokuvauskäytäntö: Esitetään käytäntöä, että seuran (aikuisten) harjoituksissa voidaan kuvata materiaalia seuran käyttöön esim. some-markkinointiin ilman että lupa kysytään joka kerta erikseen. Kuvissa näkymisestä voi toki kieltäytyä.

 2. Syyskokouksen päätöksiä: Toimintasuunnitelma hyväksyttiin. Jäsenmaksut päätettiin pitää ennallaan. Talousarviossa kasvaneiden kustannusten ja pienentyneiden harjoittelumaksujen epäsuhtaa paikataan ensisijaisesti nostamalla toimintaan osallistuvien maksuja esimerkiksi leirien, graduointien ja aikuisten harjoittelumaksujen osalta. Junioreiden harjoittelumaksuihin tai peruskurssimaksuihin ei suunnitella muutoksia.

  Puheenjohtajaksi valittiin Lauri Aalto ja hallitukseen Sami Jylhä, Maria Ruotsalainen, Virveleena Enkenberg, Petri Annala ja Janne Okkonen. Toiminnantarkastajiksi valittiin Ari Hurnanen ja Perttu Lantto sekä varalle Tapio Lehtimäki ja Timo Bräysy.

  Valokuvauskäytännöstä keskusteltiin ja hyväksyttiin esitys, että seuran harjoituksissa saa kuvata ja kuvia saa käyttää seuran tarpeisiin. Kuvaustilanteissa voi toki ilmoittaa, jos ei toivo näkyvänsä julkaistavissa kuvissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *