Jäsentiedote 1/2020

Hyvää uutta treenivuotta! Tähän tiedotteeseen on koottu seuran ajankohtaisia asioita.

Seuran talous ja vuosimaksut 2020

Seuran talous on haasteiden edessä. Jäsenmäärät ovat jatkaneet loivaa laskua kun taas etenkin salivuokrat ovat nousseet molemmilla paikkakunnilla. Raahessa Raahelan tuntivuokra kaksinkertaistui vuonna 2019. Oulussa Kamppailusalin vuokrasopimus sisältää 2,5% minimikorotuksen kahdesti vuodessa.

Seuralla on muutama alijäämäinen vuosi taustalla ja taloudelliset puskurit on nyt lähes syöty. Jotta seuran toimintaa voidaan jatkaa, joudumme valitettavasti nostamaan harjoittelumaksuja aikuisten ryhmissä tuntuvasti.

Kulujen pienentäminen esimerkiksi harjoitusvuoroja vähentämällä on myös selvitettävänä. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että pyrimme löytämään Kamppailusalille muita toimijoita jakamaan salin vuokrakuluja.

Vuoden 2020 harjoittelumaksut ovat:

  • Aikido Oulu aikuiset: 180€/vuosi (oli: 120€)
  • Aikido Oulu juniorit: 50€/vuosi (ennallaan)
  • Aikido Raahe aikuiset: 80€/vuosi (oli: 60€)
  • Aikido Raahe juniorit: 50€/vuosi
    • Raahessa junioreille ei ole erillisiä harjoituksia vaan he osallistuvat aikuisten kanssa samoihin harjoituksiin. Tätä kautta harjoittelumaksu jopa pienenee verrattuna vanhaan aikuisten 60€ maksuun.
  • Iaido: 70€/vuosi (oli: 40€)

Jäsenmaksut säilyvät ennallaan: aikuiset 60€ ja juniorit 50€.

Jäsen- ja harjoittelumaksulaskut lähetetään tammikuussa sähköpostitse niille, joiden osoite on jäsenrekisterissä. Jos laskua ei näy, tarkistakaa sähköpostin roskapostikansio ja jos sekään ei auta, ottakaa yhteys allekirjoittaneeseen, niin tarkistetaan rekisterin tiedot.

Kuten aikaisemmin, maksutapoina on tilisiirron lisäksi liikuntaetupalveluista Virikeseteli, Liikuntaseteli, ePassi ja Eazybreak.

Vuosimaksut voi myös vanhaan tapaan maksaa myös useammassa erässä. Jäsenrekisteri ei kuitenkaan taivu automaattiseen useampaan erään jakamiseen, joten tällaiset laskutoimitukset pitää tehdä käsin.

Tarkemmin maksuista: http://www.hokutokai.fi/hokutokai/maksut/

Peruskurssit keväällä 2020

Aikidon ja iaidon uudet peruskurssit Oulussa alkavat helmikuun alussa. Harjoitukset aikuisille torstaisin ja perjantaisin, junioreille sunnuntaisin.

Oulun aikidon peruskursseista tarkemmin: http://www.hokutokai.fi/2020/01/01/aikidon-peruskurssit-oulussa-kevatkaudella-2020/

Oulun iaidon peruskurssista tarkemmin: http://www.hokutokai.fi/2020/01/09/iaidon-peruskurssi-oulu-8-2-2020/

Leirejä

Seuran järjestämistä leireistä tällä hetkellä tiedossa:

Aikidon graduoinnit

Aikidoliitto uudisti aikuisten kyu-graduointivaatimukset vuonna 2019 vastaamaan paremmin Hombu dojon vaatimuksia. Hokutokain omat graduoinnit eivät ole Aikidoliiton graduointeja mutta tekniikkavaatimusten osalta noudatamme samaa linjaa.

Uudistustyö on vielä kesken. Junioreiden vaatimukset sekä aikuisten asetekniikkavaatimukset noudattavat vielä vuoden 2007 vaatimuksia.

Osana seuran talouden kohentamista seuran hallitus on päättänyt ottaa aikuisten 5-1. kyu graduointeihin 20€ maksun. Peruskurssin 6. kyu graduointi kuuluu kurssimaksuun. Junioreiden graduoinnit ovat maksuttomia.

Graduoinneista tarkemmin: http://www.hokutokai.fi/harjoitukset/vyokokeet/

Hallituksen kokoonpano 2020

Hallituksen kokoonpanoon tuli pieniä muutoksia tälle vuodelle. Toni Autio ja Ilpo Konttinen jäivät pois hallituksen toiminnasta. Uutena jäsenenä hallitukseen saatiin Janne Okkonen.

Syyskokouksessa valittiin puheenjohtajaksi Lauri Aalto ja hallituksen jäsenet. Hallitus piti tammikuun alkupuolella järjestäytymiskokouksen, jossa muut roolit jaettiin seuraavasti: Toiminnanjohtaja ja varapuheenjohtaja Sami Jylhä, sihteeri ja tiedotusvastaava Virveleena Enkenberg, juniorivastaava Maria Ruotsalainen, iaidovastaava Petri Annala sekä hallituksen jäsen Janne Okkonen. Puheenjohtaja Lauri Aalto jatkaa lisäksi taloudenhoitajan, jäsenrekisterin ja webmasteroinnin parissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *