Jäsentiedote 1/2022

Hyvää uutta vuotta! Toivottavasti tästä saadaan vielä hyvä treenivuosi. Tähän tiedotteeseen on koottu seuran ajankohtaisia asioita.

Koronatilanne

Tällä hetkellä harjoitustilat ovat auki ja voimme järjestää pienimuotoisia ryhmämuotoisia harjoituksia. Muistetaan kuitenkin hyvät käytännöt tartuntariskien pienentämiseksi:

  • Ei infektio-oireisena salille.
  • Pestään ja desinfioidaan raajoja huolellisesti.
  • Vältetään turhia kontakteja. Aikidossa kontakteja ei voida kokonaan välttää. Hyväksytään riski ja treenataan pienehkön, tunnetun porukan kesken (”kupla”). Mahdollisuuksien mukaan painotetaan yksin tehtäviä harjoitteita esim. aseilla.
  • Pidetään kirjaa treenien osallistujista esim. mahdollista altistumisen jäljitystä varten.
  • Esim. junnutreeneissä vanhemmat eivät jää saliin hengailemaan.

Tilanteet ja rajoitukset muuttuvat nopeasti. Parhaiten muutoksista pysyy kärryillä seuran WhatsApp-ryhmissä.

Seuran talous ja vuosimaksut 2022

Korona kurittaa edelleen myös seuran taloutta, joka oli jo valmiiksi vaikeassa tilanteessa. Jäsenmäärä on jatkanut laskevaan suuntaan ja koronatauoilla ovat jotkut jäsenet myös jättäneet jäsen- ja harjoittelumaksut tauolle. Seuran merkittävin kuluerä on Äimäkujan dojon salivuokra ja se pitää maksaa joka kuukausi, oli siellä ohjattuja harjoituksia tai ei.

Hallitus päätti pitää harjoittelumaksut ennallaan: Oulu aikuiset 180€/vuosi, Oulu juniorit 50€/vuosi, Oulu iaido 70€/vuosi, Raahe aikuiset 80€/vuosi. Vuosimaksulaskut lähetetään jäsenille sähköpostitse samoihin aikoihin tämän tiedotteen julkaisemisen kanssa. Jos laskua ei näy, tarkistakaa sähköpostin roskapostikansio ja jos sekään ei auta, ottakaa yhteys taloudenhoitajaan, niin tarkistetaan rekisterin tiedot.

Kuten aikaisemmin, maksutapoina on tilisiirron lisäksi liikuntaetupalveluista Virikeseteli, Liikuntaseteli, ePassi ja Eazybreak.

Vuosimaksut voi myös vanhaan tapaan maksaa myös useammassa erässä. Jäsenrekisteri ei kuitenkaan taivu automaattiseen useampaan erään jakamiseen, joten tällaiset laskutoimitukset pitää tehdä käsin.

Tarkemmin maksuista: http://www.hokutokai.fi/hokutokai/maksut/

Hallituksen kokoonpano 2022

Hallituksen kokoonpano ja roolit säilyivät samana kuin vuonna 2021.

Syyskokouksessa valittiin puheenjohtajaksi Lauri Aalto ja hallituksen jäsenet. Hallitus piti tammikuun alkupuolella järjestäytymiskokouksen, jossa muut roolit jaettiin seuraavasti: Toiminnanjohtaja ja varapuheenjohtaja Sami Jylhä, juniorivastaava Maria Ruotsalainen, iaidovastaavat Petri Annala ja Ilpo Konttinen, sekä hallituksen jäsenet Janne Okkonen ja Niina Salokorpi. Puheenjohtaja Lauri Aalto jatkaa lisäksi taloudenhoitajan, jäsenrekisterin ja webmasteroinnin parissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *