Jäsentiedote 1/2017

Hyvää uutta treenivuotta! Tähän tiedotteeseen on koottu seuran ajankohtaisia asioita.

Hokutokai 30 vuotta

Tänä vuonna juhlimme pyöreitä: Hokutokai aloitti toimintansa vuonna 1987. Tarkempia tietoja juhlavuoden erikoisohjelmasta myöhemmin. Juhlavuoden järjestelyjä koordinoi toiminnanjohtaja Joni Koponen.

Hallituksen kokoonpano 2017

Syyskokouksessa valittiin puheenjohtajaksi Lauri Aalto ja hallituksen jäsenet. Hallitus piti tammikuun alkupuolella järjestäytymiskokouksen, jossa muut roolit jaettiin seuraavasti: Toiminnanjohtaja ja varapuheenjohtaja Joni Koponen, sihteeri Virveleena Enkenberg, juniorivastaava Toni Autio, iaidovastaava Ilpo Konttinen ja Petri Annala ja jäseniksi Tuomo Hurtig ja Sami Ollila. Puheenjohtaja Lauri Aalto jatkaa lisäksi taloudenhoitajan, jäsenrekisterin ja webmasteroinnin parissa.

http://www.hokutokai.fi/hokutokai/hallitus/

Jäsen- ja harjoittelumaksut 2017

Jäsen- ja harjoittelumaksuihin ei ole tullut muutoksia tänä vuonna. Laskut on lähetetty tammikuun puolenvälin tienoilla sähköpostitse niille, joiden email-osoite on jäsenrekisterissä. Kuten aikaisemmin, maksutapoina on tilisiirron lisäksi liikuntaetupalveluista Virikeseteli, Liikuntaseteli, ePassi ja Eazybreak.

Tarkemmin maksuista: http://www.hokutokai.fi/hokutokai/maksut/

Peruskurssit 2017

Aikidon ja iaidon uudet peruskurssit Oulussa alkavat helmikuun alussa. Harjoitukset aikuisille torstaisin ja perjantaisin, junioreille sunnuntaisin.

Kurssien hinnoittelussa olemme laskeneet hintoja huomattavasti: ne vastaavat jotakuinkin tavallisia puolen vuoden jäsen- ja harjoittelumaksuja ja sisältävät oikeuden 6kk harjoitteluun.

Kamppailusalin seurojen yhteisnäytös perjantaina 3.2.2017 klo 18:30 alkaen – tervetuloa ja kerrothan kaverillekin.

Oulun peruskursseista tarkemmin: http://www.hokutokai.fi/2017/01/12/peruskurssit-kevat-2017/

Tulevia leirejä

Seuran järjestämistä leireistä tällä hetkellä tiedossa:

Aikidoliiton graduoinnit vuonna 2017 ja mahdollinen eroaminen liitosta

1.1.2017 alkaen ei seurassa voi suorittaa Aikidoliiton kyu-arvoja. Syynä on liiton hallituksen kurinpitopäätös olla myöntämättä seuran tuomareille graduointioikeuksia osana laajempaa erimielisyyttä ns. pakkolisenssiasiassa.

Kurinpitopäätöksestä on valitettu eteenpäin ja se on tällä hetkellä liiton Oikeusvaliokunnan ratkaistavana. Päätöksiä on odotettavissa aikaisintaan helmikuussa.

Lisäksi seurassa on aloitettu syyskokouksen 2016 päätöksellä perusteellinen selvitys seuran mahdolliseksi eroamiseksi Aikidoliitosta, mikäli yhteistyötä liiton kanssa ei saada toimivalle tolalle.

Tarkemmin tästä ns. Hexit-prosessista oheisesta kirjoituksesta: http://www.hokutokai.fi/2017/01/09/hexit-hokutokain-eroaminen-aikidoliitosta-usein-kysyttyja-kysymyksia/

Aikidoliiton lisenssit ja peruskurssivakuutus 2017

Seura ei edellytä harjoittelijoiltaan Aikidoliiton lisenssiä.

Toistaiseksi seura kuuluu edelleen Aikidoliittoon ja seuran jäsenillä on mahdollisuus ostaa liiton lisenssi, johon kuuluu aikidon kattava tapaturmavakuutus. Uutuutena vuonna 2017 on lisäksi 6kk voimassa oleva edullisempi peruskurssivakuutus, mikä ei kuitenkaan ole kattavuudeltaan yhtä laaja kuin lisenssivakuutus – se ei esimerkiksi ole voimassa leireillä.

Aikidoliiton lisenssien ostaminen on siirtynyt Sporttirekisteristä Suomisport-palveluun. Vanhat lisenssinhaltijat eivät siis automaattisesti saa uutta lisenssilaskua, vaan lisenssi pitää hankkia uudelleen Suomisportin kautta. Vakuutus jatkuu katkeamattomana, mikäli uusi lisenssi on maksettu tammikuun aikana.

https://www.aikidoliitto.fi/liitto/lisenssi/

Uudistunut hokutokai.fi

Loppuvuodesta 2016 päivitettiin seuran sivustojen tekninen alusta ja samalla sivuston ilme muuttui nykyaikaisemmaksi. Hiljaiseksi kuihtunut eHokutokai-keskustelupalsta päätettiin arkistoida. Lisätietoja päivityksestä: http://www.hokutokai.fi/2016/12/04/hokutokai-fi-paivitys/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *