Jäsentiedote 1/2018

Hyvää uutta treenivuotta! Tähän tiedotteeseen on koottu seuran ajankohtaisia asioita.

Jäsen- ja harjoittelumaksut 2018

Jäsen- ja harjoittelumaksuihin ei ole tullut muutoksia tänä vuonna. Laskut lähetetään tammikuun loppupuolella sähköpostitse niille, joiden email-osoite on jäsenrekisterissä. Kuten aikaisemmin, maksutapoina on tilisiirron lisäksi liikuntaetupalveluista Virikeseteli, Liikuntaseteli, ePassi ja Eazybreak.

Tarkemmin maksuista: http://www.hokutokai.fi/hokutokai/maksut/

Peruskurssit 2018

Aikidon ja iaidon uudet peruskurssit Oulussa alkavat helmikuun alussa. Harjoitukset aikuisille torstaisin ja perjantaisin, junioreille sunnuntaisin.

Oulun aikidon peruskursseista tarkemmin: http://www.hokutokai.fi/2018/01/11/kevat-2018-peruskurssit-oulu/

Leirejä

Seuran järjestämistä leireistä tällä hetkellä tiedossa:

Hallituksen kokoonpano 2018

Syyskokouksessa valittiin puheenjohtajaksi Lauri Aalto ja hallituksen jäsenet. Hallitus piti tammikuun alkupuolella järjestäytymiskokouksen, jossa muut roolit jaettiin seuraavasti: Toiminnanjohtaja ja varapuheenjohtaja Sami Jylhä, sihteeri ja tiedotusvastaava Virveleena Enkenberg, juniorivastaavat Toni Autio ja Maria Ruotsalainen, iaidovastaavat Ilpo Konttinen ja Petri Annala. Puheenjohtaja Lauri Aalto jatkaa lisäksi taloudenhoitajan, jäsenrekisterin ja webmasteroinnin parissa.

http://www.hokutokai.fi/hokutokai/hallitus/

Aikidoliiton jäsenyys

Suomen Aikidoliiton hallitus erotti seuran jäsenyydestään kesällä 2017. Emme ole perusteluista ja menettelytavoista samaa mieltä, mutta emme riitele asiassa enempää vaan jatkamme toimintaamme ilman liittoa.

Käytännössä tämä vaikuttaa lisenssivakuutuksiin ja graduointeihin. Liiton lisenssivakuutusta ei voi enää ottaa. Ne, jotka kokevat tarvitsevansa aikidoon erikseen tapaturmavakuutuksen, voivat ottaa sellaisen omasta vakuutusyhtiöstään. Graduoinneissa seurassa voi nyt suorittaa seurakohtaisia kyu-arvoja.

http://www.hokutokai.fi/harjoitukset/vyokokeet/

Yksi ajatus artikkelista “Jäsentiedote 1/2018”

  1. Perjantain Liikkuvat Lapset on luonteeltaan ”kerho”. Näissä ryhmissä harjoittelevat eivät ole seuran jäseniä eikä jäsenmaksupostia lähetetä. Kerhon kausimaksuista saa ohjeet aikanaan harjoitusten yhteydessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *