Junioriharjoitukset jatkuvat

Oulun kaupungin hyvinvointilautakunnan päätöksellä alle 18-vuotiaiden kontaktiharjoittelu on taas mahdollista kaupungin tiloissa. Näin ollen myös Hokutokaissa jatketaan sunnuntain junioriharjoituksia 24.1.2021.

  • Sunnuntaina 24.1. klo 16-17 edistyneiden junioreiden ryhmän harjoitukset
  • Sunnuntaina 31.1. klo 16-18 (huom! kaksi tuntia) edistyneiden junioreiden erikoisharjoitus ja joulukuulta siirtynyt vyökoetilaisuus
  • Sunnuntaista 7.2. alkaen aloitetaan uudet peruskurssit: edistyneiden ryhmä harjoittelee klo 16-17, peruskurssi harjoittelee klo 17-18

Korona ei ole ohi ja syksyltä tuttuja varotoimenpiteitä jatketaan, mm.

  • Vain terveenä salille ja harjoituksiin
  • Pestään ja desinfioidaan kädet, jalat ja harjoitusvälineet
  • Vähennetään kontakteja mahdollisuuksien mukaan
  • Saliin kuljetaan sivuovesta ja poistutaan etuovesta niin vähennetään kontakteja muiden ryhmien kanssa
  • Saattajat/vanhemmat eivät jää saliin harjoitusten ajaksi

Kaikki harjoitukset Äimäkujan salilla, Äimäkuja 6 A, 2. kerros, neljäs salilohko.

Kursseille ja harjoituksiin ei tarvitse ilmoittautua. Riittää, kun tulee paikan päälle. Suosittelemme kuitenkin olemaan yhteydessä ohjaajiin ja liittymään mukaan seuran whatsapp-ryhmiin, joiden kautta saa parhaiten tiedon mahdollisista muutoksista harjoitusaikatauluissa.

Varusteet uusille harrastajille: Voi käyttää budopukua valkoisella vyöllä jos on, muuten käy verkkarit/t-paita. Lisäksi on hyvä olla sandaalit tai sen kaltaiset pukuhuoneen ja tatamin välisiin matkoihin sekä juomapullo.

Harjoituksissa voi käydä muutaman viikon ajan kokeilemassa ilman maksuja. Tämän jälkeen uusilta junioriharjoittelijoilta kurssimaksu 50€. Perhealennuksella toisen tai useamman perheenjäsenen peruskurssimaksu puoleen hintaan normaalista. Vain yksi alennus harjoittelijaa kohden. Kurssimaksulla voi harjoitella syyskauden alkuun asti.


Kaupungin tiedote: https://www.ouka.fi/tiedotteet-korona/-/asset_publisher/6OeF4RuRnhAZ/content/lasten-ja-nuorten-ryhmamuotoinen-harrastaminen-voi-alkaa-uudestaan-oulussa-hyvinvointilautakunta-paatti-tilojen-avaamisesta-harrastuksia-varten/50266

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *